2016-10-17 11:37Uppdrag

​Lindahl biträder vid upphandling av byggnation av ny idrottshall i Karlskrona

Advokatfirman Lindahl har, såsom underentreprenör till NAI Svefa, biträtt vid Karlskrona kommuns upphandling av uppförandet av den nya idrotts- och eventarenan i Karlskrona. Den gamla idrottshallen från 1961 ska byggas om och delar av Östersjöhallen från 1986 rivs och byggs till. Den nybyggda arenan blir på 8 000 kvadratmeter och kommer att få en huvudhall med plats för cirka 2 500 åskådare och en sidoarena för 600-700 åskådare. Projektet ska stå klart under hösten 2019, efter genomförd marksanering. Vinnande anbudsgivare uppför den nya arenan och hyr ut den till kommunen i 25 år för sammanlagt 300 miljoner kronor.

Lindahl biträdde Karlskrona kommun genom Anders Adielsson (ansvarig delägare), Catharina Piper (offentlig upphandling) och Patrik Alfredsson (entreprenadrätt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson