2015-12-15 10:42Uppdrag

Lindahl biträder vid överlåtelse av vårdboende under uppförande

Lindahl har varit juridiska rådgivare till Danator Group vid överlåtelsen av ett vårdboende i Farsta Strand som är under uppförande. Köpare är det börsnoterade fastighetsbolaget HEBA och affären genomförs som ett bolagsförvärv. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om cirka 254 miljoner kronor. Hyresgästen som ska driva vårdboendet är Vardaga, som har tecknat ett 15-årigt hyresavtal. Tillträde sker i samband med att projektet färdigställs, vilket beräknas ske andra kvartalet 2016. Ansvarig delägare från Lindahl var Mikael Stabo.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson