2013-09-17 15:15Uppdrag

Lindahl biträder vid överlåtelse av större fabriksfastighet

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt Pilkington Floatglas Aktiebolag vid överlåtelse av den industrifastighet utanför Halmstad där Pilkington tidigare har bedrivit omfattande glasproduktion. Fastigheten har överlåtits till Stena Metall Aktiebolag. Fastigheten omfattar en areal om drygt 43 hektar och byggnader (industri, kontor och lager) om ca 75 000 kvm. Lindahls team utgjordes av advokaterna Johan Herrström (ansvarig delägare) och Andreas Lindh.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson