2014-11-21 13:30Uppdrag

Lindahl biträder vid noteringen av Verisec AB

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt Verisec AB (publ) (”Verisec”) i samband med dess notering på Nasdaq First North och spridningsemission till allmänheten i Sverige och institutionella investerare som genomförs inför noteringen. Nyemissionen genomförs i syfte att tillföra Verisec kapital för tillväxt- och expansionsplaner. Prospekt avseende noteringen och nyemissionen har publicerats den 21 november 2014, och beräknad första handelsdag på Nasdaq First North är den 18 december 2014.

Verisec är ett bolag i framkant av digital säkerhet som skapar lösningar för att göra system säkra, enkla och lättillgängliga. Verisec tillhandahåller ett brett utbud av produkter inom sina två affärsområden: Digitala identiteter och Informationssäkerhet. Verisec har verksamhet i Stockholm, London och Belgrad samt global distribution.

Advokatfirman Lindahl biträdde Verisec i noteringen och nyemissionen med ett team i ledning av Annika Andersson (Kapitalmarknad och publik M&A) och Anders Moberg (M&A) tillsammans med Felix Boman (Kapitalmarknad och publik M&A), Erik Sundgren (M&A), Petter IngelshedSandra Hjortén och Elisabeth Hoffnell Vestin (IT) samt Annalena Nordin (Immaterialrätt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson