2014-11-05 08:00Uppdrag

Lindahl biträder vid noteringen av Sprint Bioscience AB

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt Sprint Bioscience AB i samband med dess notering på Nasdaq First North och den riktade emissionen till allmänheten och kvalificerade investerare i Sverige som genomförts inför noteringen. Den riktade emissionen fulltecknades och preliminär första dag för handel på Nasdaq First North är den 7 november 2014.

Sprint Bioscience utvecklar läkemedelskandidater inom cancerområdet och emissionslikviden ger Sprint Bioscience möjlighet att fortsätta utvecklingen och breddningen av bolagets projektportfölj. Emissionen kommer även att stärka bolaget i pågående kommersiella processer, där dess målsättning är att inom tolv månader ingå minst ett licensavtal.

Advokatfirman Lindahl biträdde Sprint Bioscience i noteringen och emissionen med ett team som har bestått av Per Hedman och Anders Burén (Life Science), Annika Andersson (ansvarig delägare Kapitalmarknad och publik M&A), samt Maria Arnoldsson och Gabriela Baier-Sandén (Kapitalmarknad och publik M&A).


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson