2014-06-12 13:00Uppdrag

Lindahl biträder vid noteringen av HANZA Holding AB (publ)

null

Teckningsperioden för aktier i elektronik- och mekanikbolaget HANZA Holding AB (publ) har nu avslutats och erbjudandet övertecknades kraftigt. När handel i aktien inleds på Nasdaq OMX First North Premier den 19 juni kommer det att vara den sjätte börsintroduktionen hittills i år där Advokatfirman Lindahl biträtt.

Totalt erbjöds 758 000 nya aktier i nyemissionen, motsvarande cirka 12 procent av aktierna och rösterna i HANZA, vilket tillför bolaget knappt 22 miljoner kronor innan emissionskostnader. I och med nyemissionen får bolaget cirka 1 500 nya aktieägare.

HANZA levererar kompletta tillverkningslösningar inom mekanik, elektronik, kablage och slutmontering. Bolaget grundades 2008 och har vuxit till ett miljardbolag med verksamhet i Sverige, Finland, Estland, Polen, Slovakien och Kina.

Advokatfirman Lindahl biträder HANZA i börsintroduktionen genom ansvarig delägare Mikael Smedeby, Michael Edquist, Helena Lindbäck samt Erika Svensson.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson