2020-10-20 13:32Uppdrag

Lindahl biträder vid förvärvet av Lagerhaus

Lindahl har biträtt Goodfellows Ventures AB, Jerker Levin (VD, Lagerhaus) och familjen Yngvesson vid förvärvet av Lagerhaus från Ax:son Johnson-koncernen.

Inredningskedjan Lagerhaus har idag 45 butiker i Sverige och Norge och en e-handel som även täcker den finska och danska marknaden. Under 2020 har bolaget utvecklats starkt på en i övrigt pressad retailmarknad.

Lindahl har biträtt köparna genom Olof Nyström.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson