2020-10-20 13:32Uppdrag

Lindahl biträder vid förvärvet av Lagerhaus

Lindahl har biträtt Goodfellows Ventures AB, Jerker Levin (VD, Lagerhaus) och familjen Yngvesson vid förvärvet av Lagerhaus från Ax:son Johnson-koncernen.

Inredningskedjan Lagerhaus har idag 45 butiker i Sverige och Norge och en e-handel som även täcker den finska och danska marknaden. Under 2020 har bolaget utvecklats starkt på en i övrigt pressad retailmarknad.

Lindahl har biträtt köparna genom Olof Nyström.


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se.

Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Coordinator
Madeleine Johansson
Jessica Forsman
Project Manager
Jessica Forsman