2015-11-11 18:54Uppdrag

Lindahl biträder vid försäljningen av Olinks produktportfölj för Duolink®

Olink AB har överlåtit sin produktportfölj avseende Duolink® till det amerikanska bolaget Sigma-Aldrich Corporation. Duolinkteknologin är ett verktyg utvecklat för att studera proteiner i celler och vävnader. Förvärvet omfattar intellektuella rättigheter, försäljningsrättigheter, samt marknadsförings- och tillverkningstillgångar.

Lindahl var juridiska rådgivare åt Olink AB tillsammans med Wiggin & Dana, som var lokalt juridiskt ombud i USA. Lindahls team bestod av bl.a. Hugo Norlén (ansvarig delägare, Life Science), Mattias Prage (Corporate Finance), Jonatan Seeskari (Life Science/Corporate Finance), Sofia Lysén (Corporate Finance) och Anna Romell Stenmark (Skatt).

För ytterligare information:

Pressmeddelande från Olink Bioscience.

Pressmeddelande från Sigma-Aldrich Corporation

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson