2013-08-26 09:35Uppdrag

Lindahl biträder vid försäljningen av Euro Accident Health & Care Insurance Aktiebolag

null

Försäkringsgruppen National General Holdings Corporation (NGHC) med säte i New York, har förvärvat samtliga aktier i svenska Euro Accident Health & Care Insurance Aktiebolag.

NGHC är en amerikansk försäkringsjätte med över en miljon tecknade försäkringar och en premieomsättning om drygt 1,3 miljarder USD. NGHC börsintroduceras på NASDAQ under Q4 år 2013.

Euro Accident är ett försäkringsförmedlingsföretag inom området hälsa och personriskförsäkring och erbjuder ett brett utbud av hälsotjänster och försäkringar. Euro Accident har cirka 100 anställda och omsätter 500 miljoner kronor.

Lindahl har biträtt säljaren Euro Accident Intressenter Aktiebolag genom Patrik Olivecrona (ansvarig delägare) som har biträtts främst av Staffan Seger och Zanna Kanlic.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson