2019-10-03 09:46Uppdrag

Lindahl biträder vid försäljning av Trellegräv till Storskogen

Lindahl agerar rådgivare till ägarna av Trellegräv Aktiebolag i samband med försäljning av majoriteten av aktierna till Storskogen 3 Invest AB. Två av säljarna behåller en minoritet av aktierna i bolaget för att utveckla Trellegräv tillsammans med Storskogen.

Trellegräv är en betydande aktör i den svenska tungrivningsbranschen och förutom rivning utför Trellegräv med dotterbolag även uppdrag inom spontning (anläggande av stödkonstruktioner i marken). Bolagets kunder utgörs i första hand av större bygg- och fastighetsbolag, kommunala bolag samt bolag inom infrastruktur. Trellegräv har idag ett femtiotal anställda och omsättningen för räkenskapsåret 2018 uppgick till 180 miljoner kronor.

Lindahl har varit juridisk rådgivare till säljarna vid uppdraget och teamet har bestått av Staffan Brandt (ansvarig delägare), Annika Brandt, Staffan Seger, Henrik Nilsson, Axel Strandborg och Linda Backman. Livingstone har agerat finansiell rådgivare.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson