2013-11-13 10:35Uppdrag

Lindahl biträder vid försäljning av Logent

null

Advokatfirman Lindahl biträder Inter IKEA Investments och Logents grundare vid avyttringen av logistikföretaget Logent till Adelis Equity Partners. Affären tillkännagavs den 12 november, och hela transaktionen väntas vara genomförd i slutet av denna månad. 

Logent erbjuder logistiktjänster på den svenska och den norska marknaden och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor på årsbasis. Bolaget har vuxit med cirka 60 procent per år under de senaste fem åren. Den nya ägaren, Adelis Equity Partners, är ett riskkapitalbolag med fokus på medelstora nordiska bolag.

Lindahl biträder genom klientansvarig delägare Peter Lilja, samt Johanna Svantesson och Anders Moberg.


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson