2015-12-14 14:57Uppdrag

Lindahl biträder vid försäljning av HD-huset

Advokatfirman Lindahl har biträtt säljarna när det s.k. HD-huset i Helsingborg säljs. I HD-Huset har tidningen Helsingborgs Dagblad producerats sedan 1960-talet fram till sommaren 2014, då Helsingborgs Dagblad AB såldes till Sydsvenska Dagbladets AB. HD-huset har en totalyta på ca. 12 000 m2. HD-huset förvärvas av ett konsortium av köpare som avser att hyra ut fastigheten som kontor och för andra kommersiella verksamheter. Försäljningen skedde i form av aktieöverlåtelse.

Lindahls team bestod av Magnus Ramberg (ansvarig delägare) och Christer Hagberg(projektledare).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson