2015-06-02 14:17Uppdrag

​Lindahl biträder vid försäljning av EQC

null

ÅF har förvärvat EQC Group AB med dotterbolag från de tidigare ägarna.

EQC har sedan starten januari 2011 haft en stark tillväxt och bolagets omsättning under 2014 uppgick till cirka 180 MSEK med god lönsamhet. Bolaget är idag drygt 180 medarbetare på 14 orter i Sverige och Norge. EQC erbjuder heltäckande infrastrukturtjänster i stora och mellanstora projekt inom väg och järnväg. Dessutom erbjuder EQC tjänster inom bla el, automation och mekanik till industriella kunder, via dotterbolaget EQC Engineering.

Lindahl har biträtt säljarna i transaktionen. Från Lindahl deltog huvudsakligen Johan Herrström (ansvarig delägare), Carl-Johan Krusell, Anders Lindgren och Vala Karimi. Vidare biträdde Johan Myrén och Filippa Andersson avseende skatt.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson