2015-09-10 14:15Uppdrag

​Lindahl biträder VBG Group vid förvärv i Sydamerika

Verkstadskoncernen VBG Group (publ) har förvärvat det brasilianska företaget Henfel Indústria Metalúrgica Ltda som är en betydande aktör på den sydamerikanska marknaden när det gäller produkter för mekanisk kraftöverföring, framförallt inom gruvindustrin. Genom förvärvet etablerar sig VBG Group inte bara på världens sjunde största marknad, utan även på en för koncernen helt ny kontinent.

Advokatfirman Lindahl har biträtt VBG Group i transaktionen genom Anders Ahlm (ansvarig delägare) och Mikael Mellberg.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson