2019-07-29 10:20Uppdrag

Lindahl biträder Västtrafik AB i bolagets upphandling av kollektivtrafik i Göteborg Mölndal och Partille

Lindahl har biträtt Västtrafik AB i bolagets upphandling av kollektivtrafik i Göteborg Mölndal och Partille. Uppdraget, som löper under tio år, innebär ett helhetsansvar för trafiken inkluderande bl.a. trafikplanering. Trafiken kommer att köras med 370 bussar, varav 160 är elbussar. Det innebär att Västtrafik kommer att ha totalt 220 elbussar i trafik och därmed vara störst i Sverige på elbusstrafik. Transdev Sverige AB tilldelades kontraktet vars värde uppgår till drygt åtta miljarder kronor. Trafikstart är december 2020.

Anders Nilsson har varit ansvarig för uppdraget med biträde av framför allt Hanna Lundqvist och Filip Malm.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson