2014-12-29 11:00Uppdrag

Lindahl biträder TV-produktionsbolaget HD Resources vid förvärv av K41 Holding

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt TV-produktionsbolaget HD Resources Sweden AB vid förvärvet av K41 Holding AB. Genom förvärvet blir HD Resources huvudägare i Onside TV-Production AB, ett bolag som producerar cirka 350 fotbollsmatcher per år och samtliga Svenska Spels TV-sända dragningar av Keno, Lotto och Eurojackpot. Svenska Fotbollförbundet och Föreningen Svensk Elitfotboll kommer även efter transaktionen att kvarstå som ägare till Onside med 10 procent av aktierna vardera.

Lindahls team i transaktionen bestod huvudsakligen av klientansvarig delägare Johan HessiusAnders Moberg (projektansvarig), Linda Lausson och Therése Ädling.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson