2015-09-01 16:39Uppdrag

​Lindahl biträder Trimb Holding vid förvärv

Trimb förvärvar det holländska OTC-bolaget YouMedical. Trimbs ambition är att bygga ett ledande internationellt OTC-bolag och förvärvet är ett viktigt steg mot detta mål, enligt Magnus Kamryd, VD för Trimb. Transaktionen förväntas slutföras under september.

Trimb är ett snabbt växande OTC- och konsumenthälsovårdsföretag med säte i Stockholm, Sverige. Deras produkter säljs i mer än 50 länder.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare åt Trimb vid förvärvet. Lindahls team bestod av Malcolm Wiberg (ansvarig delägare), Nina Persson, Yousef Chakir, Hans Eriksson, Anna Tarring och Jonas Westerberg.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson