2015-07-13 20:51Uppdrag

Lindahl biträder Tagmaster när de köper CitySync för ca 34 MSEK

TagMaster förvärvar LPR-enheten CitySync Ltd från Image Sensing Systems för ca 34 MSEK. Tag master är den ledande tillverkaren av avancerade RFID-produkter för fordonsidentifiering som används inom olika typer av trafik- och järnvägslösningar. TagMaster har redan tidigare meddelat sin avsikt att öka produktutbudet genom selektiva förvärv inom närliggande teknikområden som sensorer, detektorer och kamerateknik (LPR / ANPR) för att kunna erbjuda den typ av information som krävs för att bygga sk. smarta städer.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare åt Tagmaster vid förvärvet.

Lindhals team bestod av Anders Moberg (ansvarig delägare) och Peter Lilja. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson