2015-12-17 12:57Uppdrag

​Lindahl biträder Svenska Hyreshus vid förvärv av byggrätter i Steninge Slottsby

Svenska Hyreshus har förvärvat två stycken markområden med byggrätter i Steninge Slottsby i Sigtuna och planerar att bygga 28 radhus och 57 lägenheter i flerfamiljshus. Detaljplanen för området vann laga kraft i början av 2015 och omfattar över 600 bostäder, förskola, skola och äldreboende i anslutning till Steninge slott. Detaljplanearbetet har drivits av Gelba AB.

Svenska Hyreshus har biträtts av Nina Persson med Johan Hessius som klientansvarig delägare. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson