2012-01-18 16:34Uppdrag

Lindahl biträder Stiftelsen VJS

Karnov Goup förvärvar hela verksamheten från utbildningsarrangören VJS från och med den 1 mars 2012. Förvärvet innebär att Karnov Group nu kan erbjuda, förutom aktuell rättsinformation och verktyg för yrkesverksamma jurister, även kvalificerad fortbildning inom juridik.

Karnov Group hette tidigare Thomson Reuters Professional. Bolaget har cirka 100 medarbetare och omsätter cirka 275 miljoner kronor. VJS arrangerar över 100 utbildningsinsatser varje år och med bolagens gemensamma nätverk med cirka 350 juridiska experter kommer man nu att satsa på att ytterligare utveckla VJS kursverksamhet.

Advokatfirman Lindahl biträdde VJS i affären genom Erik Lind. Anna Romell Stenmark biträdde med skatterådgivning.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankat inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, är baserade vid våra kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se och facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson