2015-06-22 10:31Uppdrag

​Lindahl biträder Senzime vid emission

null

Senzime AB (publ) har genomfört en riktad nyemission. Nyemissionen tillför Senzime ca 10 Mkr före emissionskostnader och bolaget avser att använda likviden från den riktade nyemissionen till att stärka rörelsekapitalet och bland annat finansiera den löpande verksamheten i det nyligen förvärvade MD Biomedical AB.

Senzime utvecklar och säljer produkter för hälsovård och läkemedelsframställning.

Redeye AB har agerat finansiell rådgivare och Advokatfirman Lindahl juridiska rådgivare i samband med emissionen.

Lindahls team bestod av Mattias Prage (ansvarig delägare), Helena Lindbäck, Sofia Lysén och Marcus Andersson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson