2015-12-22 16:10Uppdrag

​Lindahl biträder SEB Trygg Liv

Ett nystartat svenskt förvaltningsbolag tar över förvaltningen av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Livs (publ) svenska fastighetsbestånd. Fastighetsbeståndet omfattar 69 fastigheter om totalt cirka 500 000 kvadratmeter belägna i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Helsingborg och Malmö. Förvaltningsuppdraget är ett totalåtagande avseende kommersiell, ekonomisk och teknisk förvaltning.

Det nya bolaget kommer att ledas av Grandabs Mikael Hasselberg, och Grandab blir även en av parterna i bolaget. Huvudkontoret för det nya förvaltningsbolaget kommer att vara beläget i Stockholm och starta sitt uppdrag den 1 april 2016.

Lindahl har biträtt Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Livs (publ) genom Johan Tollgerdt (ansvarig delägare) med biträde från främst Andreas Lindh och Evelina Törnell.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson