2015-06-22 10:37Uppdrag

​Lindahl biträder ScandiDos vid emission

Advokatfirman Lindahl har biträtt ScandiDos vid deras nyligen genomföra nyemission som tillförde bolaget 24 Mkr före emissionskostnader.

ScandiDos har en ledande roll inom avancerad dosimetri och kvalitetssäkring av modern strålterapi av cancer. Huvudkontoret ligger i Uppsala Science Park där bl.a. utvecklingen utförs. ScandiDos är sedan april 2014 listat på First North. Erik Penser Bankaktiebolag har agerat finansiell rådgivare i kapitalanskaffningen.

Lindahls team bestod av Mattias Prage (ansvarig delägare), Helena Lindbäck, Sofia Lysén och Marcus Andersson.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson