2015-02-13 11:53Uppdrag

Lindahl biträder Scana Industrier ASA vid försäljning av Scana Steel Söderfors AB

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt den norska börsnoterande industrikoncernen Scana Industrier ASA när bolaget avyttrade det helägda dotterbolaget Scana Steel Söderfors AB till Garden Growth Industries AB, som är en del av Applied Value Group. Försäljningen genomfördes via dotterbolaget Scana Energy Holding AB.

Stålproduktstillverkaren Scana Steel Söderfors, som vid 2014 års utgång hade knappt 140 anställda, omsatte 2013 cirka 220 miljoner kronor.

Lindahls team i transaktionen bestod bland andra av Peter Högström (klientansvarig delägare) och Jonatan Söderkvist

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson