2015-01-28 07:30Uppdrag

Lindahl biträder Saltside Technologies AB vid kapitalanskaffning

null

Saltside Technologies AB har tagit in nytt kapital om 40 miljoner USD från Investment AB Kinnevik, Hillhouse Capital och Brummer & Partners fond Frontier PE.

Saltside Technologies AB, med huvudkontor i Dubai, tillhandahåller onlinetjänster för radannonser på tre tillväxtmarknader – Bangladesh, Sri Lanka och Ghana. På samtliga dessa marknader är bolaget marknadsledande.

Investment AB Kinnevik, som var med och startade bolaget 2011, kommer att vara majoritetsägare även efter kapitalanskaffningen.

Advokatfirman Lindahl biträdde Saltside Technologies AB genom Olof Nyström (ansvarig delägare), Mikael Mellberg och Emanuel Wallin

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson