2013-12-20 11:01Uppdrag

Lindahl biträder Phonera AB (publ) vid försäljning till ComHem

null

Advokatfirman Lindahl har biträtt det börsnoterade telekombolaget Phonera AB (publ) vid dess avyttring av aktierna i Phonera Företag AB inklusive dess dotterbolag (affärsområde ”Phonera Telefoni”) till ComHem Holding AB.

Phonera har cirka 60 000 företagskunder och omsätter cirka 400 miljoner kronor. Företagets aktie
handlas på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Oslo. Målbolaget Phonera Företag, inklusive dotterbolag, har cirka 110 anställda och omsätter 272 miljoner kronor på årsbasis.

Transaktionen är villkorad av Konkurrensverkets godkännande.

Advokatfirman Lindahl biträdde Phonerakoncernen genom advokaterna Staffan Brandt (ansvarig delägare), Staffan Seger och Annika Brandt. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson