2015-06-02 14:04Uppdrag

Lindahl biträder Nordomatic Aktiebolag vid förvärv

null

Advokatfirman Lindahl biträdde Nordomatic Aktiebolag vid dess förvärv av Powerit Solutions AB. Powerit Solutions är ett entreprenad- och serviceföretag inom fastighetsautomationsbranschen och har en stark ställning på marknaden i Malmö. Powerit kommer att införlivas i Nordomatic-koncernen som efter förvärvet kommer att omsätta mer än 300 Mkr per år. Nordomatic-koncernen stärker därmed sin ställning som den ledande fabrikatsoberoende leverantören av energismarta automationslösningar åt bygg-, installations- och fastighetsföretag.

Lindahls team i transaktionen bestod av Johan Herrström (klientansvarig delägare),Carl-Johan Krusell och Vala Karimi.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson