2016-03-22 14:25Uppdrag

​Lindahl biträder när TV4-gruppen investerar 10 miljoner i appen Sportswik

TV4-gruppen investerar 10 miljoner i den Umeå-baserade appen Sportswik, en app för att dela och ta del av sport. Med hjälp av Sportswik kan till exempel tränare, spelare och fotbollsföräldrar bli sportjournalister och ladda upp videos, foton och text från matchen - direkt i appen. Appen har utvecklats av den före detta elitidrottaren Martin Wiklund.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare åt Sportswik genom Anders Moberg. 

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson