2016-06-28 16:47Uppdrag

Lindahl biträder när Telge Kraft säljs till en av Norges största energileverantörer

Telge Kraft AB säljs till LOS AS, en av Norges största energileverantörer som äger och driver de två varumärkena LOS Energy och LOS. LOS Energy en av de största energileverantörerna på den norska marknaden. Från och med den 1 september blir Telge Kraft en del av LOS AS och byter namn till LOS Energy AB.

Advokatfirman Lindahl har varit svenska rådgivare åt norska Agder Energi AS och dotterbolaget LOS AS vid förvärvet.

Lindahls team bestod av: Mikael Smedeby (ansvarig delägare, Corporate Finance), Michael Edquist (projektledare, Corporate Finance), Jörgen Möller (Energi), Anna Romell Stenmark (Skatt), Anders Leijon (Arbetsrätt), Therese Norenäs (Skatt), Sara Lööf (Corporate Finance), Alex Ljungvall (Corporate Finance), Philip Stragne (Energi), Marcus Andersson (Corporate Finance) och Elin Skeppstedt (Arbetsrätt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson