2015-06-01 09:23Uppdrag

​Lindahl biträder när Lantmännen förvärvar CropTailor AB

null

Lantmännen har förvärvat en majoritet av aktierna i CropTailor AB. Crop Tailor är ett svenskt bioteknikföretag som grundades 2007 och som utvecklat en teknik för att snabbt och med hög precision förädla havre. Lantmännen är norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen är ett lantbrukskooperativ som ägs av 29 000 svenska lantbrukare och omsätter 33 miljarder kronor.

Parterna har kommit överens om att hålla köpeskillingen konfidentiell.

Lindahl biträdde Lantmännen i förvärvet. Lindahls team bestod av Per Hedman (ansvarig delägare), Petter Ingelshed (projektledare), Philip Tonkin och Anna Tarring (immaterialrätt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson