2016-10-12 10:48Uppdrag

Lindahl biträder när KitchenTime förvärvar Confident Living

KitchenTime förvärvar den svenska möbel - och inredningssajten Confident Living. Sedan KitchenTime grundades 2013 har de vuxit organiskt. Köpet av Confident Living blir företagets första större förvärv.

KitchenTime är en köksredskapsbutik på nätet och har Sveriges största sortiment för kök och servering. KitchenTime finns även i Danmark, Norge och Finland, och målet är att bli den bästa köksredskapsbutiken i Norden.

Lindahl biträdde KitchenTime vid förvärvet genom Mikael Smedeby (ansvarig delägare), Michael Edquist (Corporate Finance) och Alex Ljungvall (Corporate Finance).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson