2015-11-03 14:51Uppdrag

Lindahl biträder när Humana förvärvar Ramlösa Social Utveckling

Humana, marknadsledare inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg, med verksamheter inom LSS-boenden, äldreomsorg samt förskola/skola/korttidsboende för barn med flerfunktionshinder förvärvar Ramlösa Social Utveckling (RSU).

RSU har byggt upp en gedigen erfarenhet i verksamheten sedan starten 1989, och har uppnått goda resultat. RSU blir bland annat en viktig pusselbit i Humanas nationella satsning på familjehem för vuxna.

Övertagandet gäller från nu och innebär inga förändringar för verksamhet, ledning eller personal i RSU.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare vid förvärvet och företrädde säljaren, Mikael Frid Holding AB. Lindahls team bestod av Svante Liljedahl (ansvarig advokat) och Pekka Lähdekorpi.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson