2014-12-16 09:35Uppdrag

Lindahl biträder när Com Hem emitterar obligationer om 2,5 miljarder kronor

null

Lindahl var rådgivare till Com Hem vid emissionen av seniora säkerställda obligationer om totalt 2 500 000 000 kronor och efterföljande notering av obligationerna på Nasdaq Stockholm. Com Hem offentliggjorde prospektet igår och idag är första dag för handel på Nasdaq Stockholm. Obligationerna har en fast kupongränta på 5,25 % och förfaller i november 2019.

Lindahls team bestod av Dennis Hansson (delägare Bank & Finans), Carl Axel Morvay (projektledare Bank & Finans), Peter Högström och Annika Andersson (delägare Kapitalmarknad och M&A) och Annica Daleby (Bank & Finans).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson