2015-05-20 20:15Uppdrag

Lindahl biträder när Catella säljer Nordic Fixed Income

null

Advokatfirman Lindahl biträder när Catella säljer Nordic Fixed Income till den norska investmentbanken Arctic Securities.

Catella har tecknat avtal med Arctic Securities kring försäljning av samtliga aktier i dotterbolaget Nordic Fixed Income. Arctics tillträde är villkorat av godkänd ägarprövning som beräknas vara slutförd under tredje kvartalet 2015. Köpeskillingen, som är baserad på bolagets egna kapital, fastslås vid tillträdet.

Advokatfirman Lindahl biträder Catella genom Johan Hessius (ansvarig delägare) och Anders Moberg.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson