2016-07-01 14:58Uppdrag

Lindahl biträder när Brinova förvärvar fastigheter från Svenska Hus

Lindahl har biträtt Brinova vid förvärv av fem samhällsfastigheter med en yta om cirka 8.000 kvm. Fastigheterna är belägna i Malmö och förvärvades från Svenska Hus. Hyresgäster i fastigheterna är bland andra Malmö Stad och Region Skåne.

Lindahls team bestod bland annat av Johan Tollgerdt (ansvarig delägare), Anna Romell Stenmark (ansvarig skatt), Fredrik Heldqvist (fastighet och bolagsrätt) och Therese Norenäs (skatt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson