2016-06-10 11:11Uppdrag

Lindahl biträder när Bravida förvärvar Björnbergsgruppen

Bravida förvärvar installations- och serviceföretagen Björnbergsgruppen i Stockholm. Företagen, som är en ledande aktör inom värme och sanitet (vs) i stockholmsregionen, har cirka 170 anställda och en omsättning om cirka 290 miljoner kronor.

Bravida har träffat avtal om köp av samtliga aktier i Björnbergsgruppen, inklusive de fyra rörelsebolagen AB CJ Björnberg, Björnbergs Industri AB, Effektrör AB och Ejnar Björklunds Rör AB. Säljare är det åländska investeringsbolaget Evolver Investment Group Ab samt ett antal ledande befattningshavare och nyckelpersoner inom Björnbergsgruppen.

Lindahl har biträtt Bravida bland annat genom Anders Eriksson (klientansvarig delägare), Anders Moberg (M&A; ärendeansvarig delägare), Jonatan Söderkvist (M&A; projektledare), Ulrica Salomon och Oliver Kronberg (konkurrensrätt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson