2015-07-13 12:03Uppdrag

​Lindahl biträder när Avista Capital Partners och Trimb ingår partnerskap

Det svenska läkemedelsbolaget Trimb Healthcare och det internationella PE-bolaget Avista Capital Partners går ihop i ett strategiskt partnerskap. Lindahl har biträtt befintliga ägare i form av grundarna, Healthcap och anställda, då partnerskapet ingicks. Inom ramen för partnerskapet har Avista gått in med en betydande mängd kapital, avsett för framtida strategiska förvärv. Avista företräddes av Cederquist. Lindahls team bestod primärt av Malcolm Wiberg (ansvarig delägare), Nina Person, Jonatan Söderkvist och Yousef Chakir.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson