2012-03-29 10:37Uppdrag

Lindahl biträder när Altia säljer VSD Logistics till Skanlog Logistik

Altia, som tillverkar och säljer alkoholhaltiga drycker i de nordiska och baltiska länderna, har beslutat att sälja sin logistikverksamhet, VSD Logistics, till Skanlog Logistik. VSD Logistics är ett fjärdepartslogistikbolag med verksamhet i Norge och Sverige. VSD Logistics omsatte drygt EUR 36 miljoner 2011.

Skanlog Logistik är en av Skandinaviens största aktörer inom tredjepartslogistik med huvudsakligt fokus på lager, hantering och distribution.

Lindahl biträder Altia i affären genom Peter Lilja (ansvarig delägare) och Lina Neuwirth, m.fl.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson