2016-09-15 14:25Uppdrag

Lindahl biträder när Alcadon Group noteras

Lindahl har biträtt First Northlistade DistIT AB vid dess särnotering (Lex ASEA) av dotterbolaget Alcadon Group AB på Nasdaq First North, med första handelsdag den 14 september 2016.

Alcadon tillhandahåller produkter och system för data- och telekommunikation, och finns i Stockholm (huvudkontor), Malmö, Göteborg samt Oslo.

Lindahls team bestod huvudsakligen av Anders Moberg (ansvarig delägare), Maria Arnoldsson, Jens Malmkvist, Yousef Chakir och Sebastian Iso-Kamula.  

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson