2019-07-03 11:29Uppdrag

Lindahl biträder Miss Group Holdings Limited vid förvärv av Ilait AB

Lindahl har agerat rådgivare åt Miss Group vid förvärvet av Ilait AB, ett internationellt företag för molntjänster och hostinglösningar. Med en omsättning på 30 miljoner kronor och 10 miljoner kronor EBITDA är Ilait ett starkt varumärke inom Europa. Affären är en del av Miss Groups satsning att växa och expandera till nya marknader och genom förvärvet tillför Ilait 35 tusen kunder till koncernen.

Miss Group är ett internationellt bolag med huvudkontor i Manchester, Storbritannien. Bolaget erbjuder hostingrelaterade tjänster som webbhotell, domänregistrering, VPS, dedikerade servrar, webbutveckling, SSL-certifikat, SEO-verktyg, webbsäkerhet och domänförvaltning.

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl (ansvarig partner, M&A), Sabina Björklund (M&A), Isabelle Selemba (M&A) och Viktor Wihlstrand (M&A).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson