2019-10-24 16:55Uppdrag

Lindahl biträder Miss Group Holdings Limited vid förvärv av Ballou

Lindahl har agerat rådgivare åt Miss Group vid förvärvet av Ballou, ett svenskt företag för molntjänster och hostinglösningar. Med en omsättning på 2,5 miljoner euro och 22 år i branschen för molntjänster och hostinglösningar är Ballou ett väletablerat bolag med ett starkt varumärke i Norden. Affären är en del av Miss Groups satsning att växa och expandera till nya marknader och genom förvärvet tillför Ballou 13 tusen kunder till koncernen.

Miss Group är ett internationellt bolag med huvudkontor i Manchester, Storbritannien. Bolaget erbjuder hostingrelaterade tjänster som webbhotell, domänregistrering, VPS, dedikerade servrar, webbutveckling, SSL-certifikat, SEO-verktyg, webbsäkerhet och domänförvaltning

Lindahls team har bestått av Svante Liljedahl (ansvarig partner, M&A), Sabina Björklund (M&A), Isabelle Selemba (M&A) och Viktor Wihlstrand (M&A).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är rankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Dessutom är vi den enda svenska medlemmen i TerraLex, ett internationellt nätverk som består av noga utvalda advokatbyråer som är ledande på sina lokala marknader. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson