2011-12-08 10:20Uppdrag

Lindahl biträder Midroc Real Estate i fastighetstransaktion

Midroc Real Estate har sålt den centralt belägna Stockholmsfastigheten Såpsjudaren 1 till Sparbössan Fastigheter som ägs av familjerna Nordström och Douglas. Fastigheten omfattar 5 170 kvm och innehåller kontor, biograf och restaurang. Köpeskillingen uppgår till drygt 200 miljoner kronor.

Lindahl biträdde Midroc Real Estate i transaktionen. Lindahls team leddes av Johan Tollgerdt med biträde av bland andra Andreas Lindh.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankat inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, är baserade vid våra kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se och facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson