2012-02-20 14:25Uppdrag

Lindahl biträder Midroc Property Development AB i hotelltransaktion

I samband med att Midroc Property Development AB har fattat beslut om att uppföra ett nytt hotell i Lund (Hotell Park Inn by Radisson) har hotellet sålts till Fastighets AB Balder. Tillträde kommer att ske när hotellet har färdigställts. Hotellet kommer att få 192 rum, restaurang och konferensmöjlighet för 150 personer.

Advokatfirman Lindahl biträdde Midroc Property Development AB i transaktionen. Lindahls team leddes av Johan Tollgerdt med biträde av bland andra Andreas Lindh.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Våra 370 medarbetare, varav 250 är jurister, arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson