2019-07-02 10:23Uppdrag

Lindahl biträder Mediatec vid förvärv av Twentyfourseven

Lindahl agerar rådgivare åt Mediatec vid förvärv av produktionsbolaget Twentyfourseven.

Mediatec är ett av Europas största AV-teknikbolag och erbjuder lösningar för företags- nöjes- och sportevenemang över hela världen.

Förvärvet kommer att stärka Mediatec i Norden, där Twentyfourseven har sitt säte, och är en del av strategin att bli världsledande inom livesända sport-, underhållnings-, musik- och företagsevenemang.

Lindahl har biträtt Mediatec genom Olof Nyström.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson