2015-06-29 08:02Uppdrag

​Lindahl biträder Luleå kommun och Lulebo vid fastighetstransaktion

I förra veckan höll Luleå kommun presskonferens med anledning av den planerade försäljningen av ca 3 000 bostäder ur allmännyttan Lulebos bestånd. Det blev samtidigt klart att den första affären tecknas med Rikshem som får köpa ca 1 600 bostäder och sju samhällsfastigheter (äldreboenden) i Luleå. Rikshem förbinder sig samtidigt att bygga 560 bostäder på orten.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare åt Luleå kommun och Lulebo i affären.

Lindahls team bestod av Mårten Steen (ansvarig delägare) och Patric Sandberg Helenius (Fastighetsrätt).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson