2014-09-25 10:59Uppdrag

Lindahl biträder Loxysoft AB vid förvärv av Dolphin Software AS

null

Advokatfirman Lindahl biträdde IT-bolaget Loxysoft AB i dess förvärv av norska Dolphin Software AS från Verdane Capital VI, Verdane Capital VII och Via Venture Partners. I och med förvärvet bildas Loxysoft Group där även telefonoperatören Loxytel AB kommer att ingå.

Loxysoft är ett IT-bolag med fokus på tjänster och produkter för kontaktcenterindustrin. Bolaget, som byggdes upp runt dialersystemet och säljstödsystemet Loxysoft Sales, har idag ett 50-tal anställda på tre orter i Sverige: Östersund, Stockholm och Bräcke.

Dolphin är en av Nordens ledande produkt- och tjänsteleverantörer inom kontaktcenter och bemanningsplanering. Dolphin levererar kompletta lösningar och konsulttjänster till både privat och offentlig sektor, för alltifrån små till stora kontaktcenter.

Det nya bolaget Loxysoft Group blir marknadsledande i Norden med en initial omsättning på 140 miljoner kronor årligen.

Lindahls team bestod av Malcolm Wiberg (klientansvarig delägare), Philip Stragne, Richard Perez samt Sara Hansson


Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.sewww.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson