2015-07-21 11:08Uppdrag

​Lindahl biträder Kristianstads kommun vid förvärv av fibernät

C4 Energi AB tecknade, genom dotterbolaget C4 Elnät AB, den 29 juni 2015 avtal om att förvärva fibernät för datakommunikation av Bredband i Kristianstad AB. Fibernätet är uppdelat i stamnät och accessnät varvid enbart stamnätets längd uppgår till ca 5 mil. Köpskillingen för förvärvet uppgår till 15,8 miljoner kronor. Förvärvet möjliggör för C4 Energi AB att nå ut till 3 500 nya kunder och bidrar till C4 Energi AB:s arbete att fram till 2020 se till att 95 procent av kommunens invånare har möjlighet att koppla upp sig med minst 100 megabit per sekund.

C4 Energikoncernen är en kommunal koncern som ytterst ägs av Kristianstads kommun.

Advokatfirman Lindahl har agerat juridiska rådgivare till C4 Elnät AB vid förvärvet. Lindahls team bestod av Johan Karlefors (ansvarig delägare), Svante Liljedahl och Christer Hagberg.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson