2015-10-21 09:10Uppdrag

Lindahl biträder Klövern i samband med avyttring av aktier i Tribona

Advokatfirman Lindahl har biträtt Klövern AB, noterat på Nasdaq Stockholm, i samband med avyttringen av dess aktieinnehav i Tribona AB, motsvarande 29,55 procent av det totala antalet aktier och röster i Tribona, till Catena AB. Den totala köpeskillingen uppgår till 603,9 miljoner kronor. Catena har i samband med förvärvet av Klöverns aktier i Tribona lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Tribona.

Lindahl biträdde Klövern i transaktionen genom Johan Hessius (M&A) och Maria Arnoldsson (Kapitalmarknad och publik M&A).

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson