2019-09-06 11:04Uppdrag

​Lindahl biträder K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB i nytt samarbete med Genova Property Group

Lindahl har agerat rådgivare när K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB (publ) tecknat avtal om att förvärva 30 procent av samtliga aktier i Genova Hold 23 AB av Genova Viby AB, ett helägt dotterbolag i Genova Property Group. Transaktionen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 325 Mkr.

K2A är ett fastighetsbolag med fokus på hyresbostäder för alla typer av boenden. De startade 2013 och har som affärsidé att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och samhällsfastigheter i Stockholm och Mälardalen, samt i ett antal universitets-och högskoleorter i Sverige.

Lindahls team har bestått av Sten Gejrot (ansvarig delägare), Andreas Lindh och Sanna Hanspers.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahls experter arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på lindahl.se, mynewsdesk.com/se/lindahl och facebook.com/AdvokatfirmanLindahl


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson