2016-05-03 08:32Uppdrag

Lindahl biträder Jefast i samband med fastighetsfinansiering

null

Jefast har tecknat ett nytt låneavtal med Brunswick Real Estate Capital för finansieringen av två fastighetsbestånd i Helsingborgsregionen. Låneavtalet är ett Term Facility Agreement om c:a 284 miljoner kronor. Wigge & Partners har företrätt långivaren.

Jefast har sedan 1977, då Jefast grundades, erbjudit attraktiva bostäder och lokaler i Nordvästra Skåne. Jefast har biträtts av Lindahl genom Svante Liljedahl (partner Bank och Finans samt M&A) med Christian Hammenborn som ansvarig partner.

Om Advokatfirman Lindahl KB

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och TMT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter. Lindahl är topprankad inom flera kompetensområden av de stora internationella rankinginstituten. Lindahl har omkring 400 medarbetare, varav drygt två tredjedelar är jurister, som arbetar från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro och Helsingborg. Mer information om Lindahl finns på www.lindahl.se, www.mynewsdesk.com/se/pressroom/lindahl och www.facebook.com/lindahlkarriar


Om Advokatfirman Lindahl

Lindahl är en av Sveriges största advokatbyråer. Våra klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en absolut spetskompetens inom immaterialrätt, life science, processer och den så kallade ICT-sektorn. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, capital markets, M&A samt fastigheter.


Kontaktpersoner

Madeleine Johansson
Marketing Manager
Madeleine Johansson